Виртуален вход

Виртуален вход

Следете вашите задължения и плащания абсолютно безплатно онлайн.

Напълно безплатен онлайн базиран софтуер, осигуряващ достъп до цялата информация, свързана с обслужването и функционирането на вашия вход. С негова помощ се гарантира бързата осведоменост и пълната прозрачност в управлението на всяка една етажна собственост!
Софтуерът предлага и така нареченото информационно табло за обявления, което предоставя информация за текущата каса на входа, месечните задължения и тяхното формиране, коректни и некоректни платци.

Научи повече

Партньори

Избирайки "Риал Естейт Мениджмънт" ЕООД за ваш професионален домоуправител, вие си гарантирате редица предимства, като ефективна поддръжка на сградата и прилежащите общи части, по-добра координация, контрол, качество и прозрачност при извършваната дейност.
Нашият екип е винаги на разположение за предоставяне на информация и сигнализиране за различни проблеми в жилищната сграда. Ние ще разгледаме с нужното внимание всяко ваше предложение относно грижата за вашата етажна собственост.
За да посрещнем все по-бързо нарастващите нужди на нашите клиенти, ние разработихме специална онлайн базирана платформа, с помощта на която нашите клиенти могат да получават пълна информация в реално време за своя имот, както и да извършват плащанията си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Част от нашите партньори са:

Apartments BulgairaApartments Bulgaria, част от NaPochivka.bg
Туристически съветник за страната, индивидуални пътувания и настанявания в апарт-хотели, ваканционни апартаменти и вили в цялата страна.
Vili.bg, част от NaPochivka.bg
Близо 500 предложения за наем на вили, къщи за гости и семейни хотели в цяла България само с едно телефонно обаждане.
ObikoliSveta.bg, част от NaPochivka.bg
Най-новият сайт за екзотични почивки и екскурзии в чужбина. Организирани програми и турове в Азия, Африка, Европа и Южна Америка. Обиколете най-красивите и отдалечени кътчета на света с нас.
Превента - борба и унищожаване на вредителиPreventa.bg
Превента е специализирана фирма за извършване на професионален контрол на вредителите – хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мишки, плъхове. Основна дейност е дезинфекция (унищожаване на патогенни микроорганизми), дезинсекция (унищожаване на вредни гризачи), дератизация (унищожаване на кърлежи и други вредни насекоми).
Keyplus - ключарят на мястоKeyplus.bg
Екипът на „Ключарят на място” включва специалисти с богат професионален опит в сферата на електронната и механичната сигурност, готови да предложат комплексна услуга с най-новите техники и технологии за защита на движимото и недвижимото ви имущество:
  • аварийна ключарска помощ
  • автоключарски услуги Клас „hi-security”
  • защита за PVC дограма
  • ключове и аксесоари
  • брави, катинари, патрони
  • домофонни системи
  • гравирани табели

Наши приятели


Почивки на море за лято 2014

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, ул. Баба Илийца 1, вх. В

E-mail: office@rem.bg

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

Благодаря на "Риал Естейт Мениджмънт" за професионалното отношение и бързата реакция по всички изникнали проблеми!
Станимир Кунчев, Собственик